danzatelavida

Pàgina d'inici » DANZA PRIMAL » Català – qui sóc

Català – qui sóc

533344_4055684000383_1982075635_n (2) Contacte : almaprimal@gmail.com  almaprimal.com

 

Em vaig llicenciar en Psicologia per la Universitat de Barcelona i, com succeix sovint, la meva immersió al món laboral no va tenir res a veure amb els meus estudis. Però en algun raconet del meu subconscient va quedar la llavor que m’anava recordant com m’agrada compartir, escoltar, que tenia un potencial sense deixar anar.

Després d’una forta crisi emocional vaig començar de nou a estudiar, a reciclar-me i a sanar interiorment; la Dansa Primal va ser el meu gran descobriment i la meva salvació. Amb ella vaig contactar amb la meva essència, descobrint qui sóc, que vull i que li dona sentit a la meva vida.

Al cap de tres anys intensius i intensos sóc professora de Dansa Primal per l’Escuela de Psicologia Transpersonal Integrativa de Mendoza, Argentina, i m’he format directament amb el seu creador, el psicòleg argentí Daniel Taroppio.

Tinc el practitioner en PNL, certificat per l’Escola d’Alain Manzano de València i m’he format en Hipnosi Clínica amb el Josep Mañogil i el Miquel Ribas. També m’he format en Coaching Transpersonal a Mendoza, amb els psicòlegs Daniel Taroppio i Gabriel Platchá.

M’he format en EFT (tapping) amb la dra. Teresa Forcades a Barcelona i he realitzat el màster en Hipnosis i Transit Generatiu amb l’Alan Santos.

Col·laboro regularment amb Tàlem, Escola de Vida  www.talemescola.com

cropped-paisaje2.jpg

%d bloggers like this: