danzatelavida

Pàgina d'inici » ACTIVIDADES » Dansa Primal : dansa la teva Música Interior

Dansa Primal : dansa la teva Música Interior

DanzateLaVida

almaprimal@gmail.com

Introduce tu dirección de correo electrónico para seguir este Blog y recibir las notificaciones de las nuevas publicaciones en tu buzón de correo electrónico.

Join 47 other followers

El seu creador, el psicòleg argentí Daniel Taroppio, la dansa Primal és l’art de gaudir, servir i transcendir. Una disciplina corporal – energètica que activa les memòries més profundes del nostre cos ( memòria molecular) alliberant les seves energies creatives, sanadores i d’encontre interpersonal.
Aquest dissabte treballarem la nostra sonoritat interior, posarem ritme, melodia, so, silenci a les nostres emocions, afectes, sentiments i viurem una autèntica aventura interna a través de la música.
T’apuntes ? escriu-me a almaprimal@gmail.com

%d bloggers like this: